Fleksible rammer for virksomheder og selvstændige

OM UNIT01

HISTORIEN

Drømmen om at skabe Silkeborgs bedste arbejdsplads for selvstændige – det var afsættet for UNIT01.
Rejsen startede i 2015, hvor de første ejendomme, små 1000 m2 på Ballevej blev taget i brug. Den første gruppe iværksættere og mindre virksomheder, der flyttede ind var med til at skabe det fællesskab og værdigrundlag, som vi står fast forankret på den dag i dag.

UNIT01 er derfor formet af det behov vi møder hos en bred kreds af erhvervsdrivende, iværksætteren, den solo-selvstændige eller virksomheden med flere ansatte.

Vi tror på at ulige børn leger bedst, når det handler om vidensdeling og relationer, derfor favner vi forskelligheden og sikrer et miljø, hvor alle føler sig velkomne.
Din værdi for fællesskabet måles ikke i det 
du er – men i det du gør.

Hvorfor er det vigtigt for os med klare værdier – Det handler om vores tro på, at omgivelser og stærke menneskelige relationer motiverer – En arbejdsplads, skal være et sted man glæder sig til at komme til.

Alle er her for at drive business, vi tror dog på, at de gode relationer og vidensdelingen gør, at bundlinjen hos den enkelte vokser.

I 2020 udvidede UNIT01 med ejendommen på Højbovej – så vi nu råder over knap 4.000 m2 – Med den nye ejendom blev det muligt at udvide faciliteterne med en Business Lounge og Lunch cafe, som også kan danne ramme om større arrangementer, netværksmøder og ikke mindst være det fælles mødested for alle de skønne mennesker, som har gjort UUNIT01 til deres og vores fælles arbejdssted.

Vi sidder ikke stille, så der er altid nye planer i skuffen – At være Danmarks bedste arbejdsplads for selvstændige forpligter os til at være i bevægelse.

Varme hilsner
Carmen