Piano-Lounge-Logo

Gå-hjem-møde: “Salg og investering – en ejerleders overvejelser”

Carmen Maria Fløjgaard

Gå-hjem-møde: “Salg og investering – en ejerleders overvejelser”

882 882 people viewed this event.

Oplæg for SMV’er og startups

Uanset virksomhedens størrelse, vil de fleste ejerledere på et tidspunkt opleve udefrakommende interesse for virksomheden (eller virksomhedens kerneforretning). Denne interesse kan føre til, at virksomheden modtager en anseelig investering, eller at ejerlederen sælger andele af sin virksomhed. Men hvordan foregår sådan en proces – og hvad bør man som ejerleder/founder være særligt opmærksom på?

På mødet vil Mathias Blaabjerg Laursen fra Revisionshuset Tal og Tanker og Anders Boserup Lauridsen fra Advokatfirmaet Rödstenen, introducere en række vigtige temaer og overvejelser, herunder:

– Salgsmodning og optimering af virksomhedsstruktur,
– Værdiansættelse og købesumsberegninger,
– Klassiske og farlige garantiforpligtelser
– Stay-on situationer (do’s and don’ts)
– Praktikken i M&A-processer

Mathias Blaabjerg Laursen er statsautoriseret revisor og partner i Revisionshuset Tal og Tanker. Anders Boserup Lauridsen er advokat med møderet for Højesteret og partner i Advokatfirmaet Rödstenen. Anders og Mathias har – som henholdsvis advokat og revisor – omfangsrig og relevant erfaring med salgs- og investeringsprocesser, og de i dette oplæg, vil forsøge at give en overordnet introduktion til sådanne processer for alle, der måtte finde det relevant eller interessant.

Mødet er gratis for ALLE, der har lyst til at deltage.

To register for this event email your details to mail@unitone.dk

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

29-03-2023 @ 15:00
 

Location

Share With Friends